Generelt

De væsentligste nyheder ved iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro byder på en markant forbedret kameraoplevelse sammenlignet med tidligere modeller. De tre bagkameraer er blevet opgraderet med større sensorer og blændeåbninger, hvilket giver bedre billedkvalitet, især i dårligt lys. Den nye Photographic Styles-funktion lader brugeren tilpasse kameraets hvidbalance og farvegengivelse, så billederne matcher ens personlige præferencer. Derudover understøtter iPhone 13 Pro op til 4K-video ved 60 billeder i sekundet, hvilket giver mulighed for at optage videomateriale i høj kvalitet.

Hurtigere og mere effektiv A15 Bionic-chip

Den nye A15 Bionic-chip i iPhone 13 Pro er hurtigere og mere effektiv end forgængeren. Ifølge Apple leverer den op til 50% bedre grafisk ydelse sammenlignet med konkurrerende chips. Det betyder, at brugeren får en mere flydende og responsiv oplevelse, særligt ved krævende opgaver som gaming og videoredigering. Læs mere om, hvad er nyt ved iPhone 13 Pro?

Længere batteritid

Én af de mest bemærkelsesværdige ændringer ved iPhone 13 Pro er den forbedrede batteritid. Apple hævder, at den nye model kan holde op til 2,5 timer længere end forgængeren. Dette skyldes en kombination af en mere effektiv processorbrik og softwareoptimeringer. Med den længere batteritid kan brugerne nyde deres iPhone i endnu længere tid, uden at skulle lade den op så ofte. Hvis du er på udkig efter en ny iPhone, kan du sammenligne forskellige iPhone-priser for at finde den model, der passer bedst til dine behov.

Flottere Super Retina XDR-display

iPhone 13 Pro’s Super Retina XDR-display er blevet endnu flottere. Skærmen har nu en højere lysstyrke på op til 1000 nits, hvilket gør den ekstra skarp og levende, selv i stærkt sollys. Desuden understøtter displayet nu en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz, hvilket giver en utrolig jævn og flydende oplevelse, når du ruller gennem apps og indhold. Sammen med den forbedrede HDR-understøttelse og Dolby Vision-teknologi giver dette iPhone 13 Pro et af de bedste mobilskærme på markedet.

Avanceret 5G-teknologi

iPhone 13 Pro understøtter de nyeste 5G-standarder, hvilket giver brugerne mulighed for at nyde lynhurtig internetforbindelse og stabil datatransmission. Telefonens 5G-modem er optimeret til at levere op til 3,5 Gbps i downloadhastighed, så du kan streame videoer, downloade store filer og surfe på nettet med utrolig høj hastighed. Derudover understøtter iPhone 13 Pro både mmWave- og sub-6GHz-5G-frekvenser, hvilket giver dig adgang til 5G-dækning i de fleste områder.

Mere plads til dine filer

Den nye iPhone 13 Pro byder på op til 1 TB lagring, hvilket giver dig mere plads til at opbevare dine billeder, videoer og andre filer. Den øgede lagerkapacitet betyder, at du ikke længere behøver at slette indhold for at gøre plads til nye filer. Du kan nu gemme endnu flere af dine digitale minder på din iPhone uden at løbe tør for lagerplads.

Forbedret vandtæthed og stødsikkerhed

iPhone 13 Pro er blevet endnu mere robust og holdbar. Den har nu en IP68-klassificering, hvilket betyder, at den kan modstå nedsænkning i vand til en dybde på op til 6 meter i op til 30 minutter. Derudover er skærmen og kameramodulet blevet yderligere forstærket, så de bedre kan modstå slag og stød. Disse forbedringer gør iPhone 13 Pro mere egnet til brug i krævende miljøer og aktiviteter, hvor den tidligere model måske ikke ville have klaret sig så godt.

Nye muligheder med Cinematic-tilstand

Den nye Cinematic-tilstand på iPhone 13 Pro giver brugerne endnu flere kreative muligheder. Denne tilstand optager video i et dybdeskarphedslag, så du kan fokusere på et bestemt motiv og lade resten af billedet være ude af fokus. Du kan endda efterfølgende ændre fokuspunktet og dybdeskarphedsniveauet i videoen. Cinematic-tilstand gør det nemt at skabe professionelle filmiske effekter direkte på din smartphone.

Hurtigere trådløs opladning

Den nye iPhone 13 Pro understøtter hurtigere trådløs opladning med op til 15W. Dette er en forbedring sammenlignet med tidligere iPhone-modeller, som kun kunne oplades trådløst med op til 7,5W. Den hurtigere opladning betyder, at din iPhone 13 Pro kan oplades hurtigere og mere effektivt, når du bruger en kompatibel trådløs oplader. Dette er en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at holde din telefon opladet uden at skulle sætte den i en kabeloplader.

Mere fleksibel brug med iOS 15

Med iOS 15 får iPhone 13 Pro en række nye funktioner, der gør enheden mere fleksibel at bruge. Multitasking er blevet opgraderet, så du nemt kan skifte mellem apps og opgaver. Picture-in-Picture-funktionen lader dig se videoer, mens du bruger andre apps. Desuden er Fokus-funktionen blevet udvidet, så du kan oprette brugerdefinerede profiler til forskellige situationer og aktiviteter. Samlet set giver iOS 15 iPhone 13 Pro-brugere mere kontrol over deres digitale hverdag.