Blog

Spil så meget golf du vil på et golfresort

Vil du gerne prøve at spille på en fantastisk golfbane, og kunne du tænke dig at bo på hotellet lige ved siden af, så du bare skal ud af døren for at spille golf?

Så er et ophold på et golfresort lige dig.

Mange spændende golfbaner i både Danmark og udlandet

Selv de bedste golfbaner Fyn kan byde på kan ikke hamle op med de baner, du kan finde i udlandet. Der er mange gode golfbaner i hele Danmark, men det er nu altså bare noget andet at komme til Frankrig, Spanien, Italien og hvor de nu ellers kan præsentere golfbaner i verdensklasse.

Der er naturligvis også mulighed for at tage udenfor Europas grænser og flyve til eks. USA, hvor du også kan finde rigtig gode golfresorts. Men er pengene ikke til det, kan du nemt få en rigtig god tur i Europa.

Spar penge ved at booke dit ophold på nettet

Vil du gerne i gang med at booke dit ophold med det samme, kan det være en kæmpe fordel at booke det på nettet. Ved at gøre dette får du også tit yderligere rabat på eks. greenfees, som jo hurtigt kan løbe op i en del penge, når du skal spille golf.

Mange golfresorts giver dig mulighed for at booke gennem deres egen hjemmeside, men ellers kan du også nemt booke dit ophold gennem sider som Booking og Hotels.

Inviter dine gode venner med og få en oplevelse for livet

Du tager selvfølgelig ikke på golftur alene. Det er en oplevelse, der skal deles med dine gode venner. Mange par har det med at tage på sådanne ture sammen, og det er en fed og anderledes måde at holde ferie på. Der er plads til både at være aktiv og at koble fra og nyde god mad, dejlige omgivelser og godt selskab.

Har du et par venner, du plejer at spille golf med, er det jo oplagt at invitere dem med på den tur, du er i gang med at planlægge. Det er fedt at kunne dele sådanne oplevelser med gode venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.