Tips og tricks

3 tips til dig der vil være selvstændig

Vil du gerne i gang med at være selvstændig, og drømmer du om at blive iværksætter, har vi her samlet et par tips til dig, som du kan gøre brug af.

Find svømmevest til baby her.

Lav en forretningsplan

For det første kan det være klogt at bruge tid på at lave en forretningsplan. Det er ikke et krav, men det kan give dig selv en god idé om, hvad din virksomhed skal lave, og hvilke planer du har for den – om ikke andet så i den første periode.

Hvem er dine kunder? Hvordan ser dit etableringsbudget ud? Hvem er med i virksomheden fra starten af? Alt dette og meget andet kan du med fordel komme ind på i en forretningsplan, som kan give dig og de øvrige founders et godt overblik over den første plan i virksomhedens startfase.

Få hjælp og sparring

Er du på egen hånd, og er det din første virksomhed, kan det være en rigtig god ide at gøre brug af alt den hjælp, du overhovedet kan få. Derfor kan det også være en god ide at få en mentor eller lignende, som kan give dig sparring, når du har brug for det.

Der kan være mange ting, du er i tvivl om som ny iværksætter, og derfor er det godt, hvis du har en enkelt eller to personer, du kan spille bolden op af, når du lige har brug for at vende nogle ting. Det er også noget, selv garvede iværksættere gør brug af.

Få styr på regnskabet fra første dag

Sidst, men ikke mindst, kan det også være klogt at have styr på regnskabet fra den første dag. Har du ikke tidligere erfaring med dette, findes der mange gode guides til det på nettet, og der er mange gode regnskabsprogrammer, som du kan benytte dig af, hvis du vil gøre det nemt for dig selv at holde styr på pengene.

Selv i Danmark har vi en lang række programmer, som gør det nemmere for dig at holde styr på regnskabet. Det er værd at tjekke dem ud og vælge en løsning, inden du opretter din virksomhed.

Læs om tæge pille til hund her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.