Blog

3 grunde til at få fiber bredbånd

Er du endnu ikke helt sikker på, om du skal have fiberbredbånd eller ej, kommer vi her med tre gode grunde til, hvorfor det netop er nu, du skal kaste dig over det nye fiber.

Hurtigere internet

For det første er fiber den bedste internetforbindelse, du kan få. Har du været vant til at have en ADSL forbindelse, har du sikkert ikke haft mere end 100 mbit/s. Med fiber kan du godt vænne dig til at have flere tusinde mbit/s – og ofte tit for nogenlunde den samme pris, som du ellers har givet.

Vil du også gerne have mulighed for at kunne tage internettet med dig på farten, kan du i samme omgang tage et kig på ubegrænset mobilt bredbånd. Så kan du surfe løs, selv når du ikke er hjemme ved dit fiberbredbånd.

Bedre billedkvalitet når du streamer

Mange husstande er også begyndt at køre tv-signalet trådløst, hvilket er meget nemt, når du har fiber i husstanden. Det kan også være, at du helt har droppet tv-signalet for at skifte over til 100% streaming i din bolig.

Uanset hvilken måde du ser tv på, kan du hurtigt opleve stor forbedring i signalet og forbindelsen ved at skifte over til fiber i stedet for. Når du pludselig får en hastighed, der er 10, 50 eller 100 gange så hurtig, kan det også mærkes på streamingen. Og der er plads til, at alle i husstanden kan streame på samme tid, når der er fiber.

Øget boligværdi

Den sidste grund, vi kommer til at kigge på her, er, at det kan være med til at øge din boligs værdi, hvis der er lagt fiber ind. Det er ikke sikkert, at den stiger med meget, men det er klart en forbedring, du kan lave til din bolig, uden at det koster dig særlig mange penge.

Kan det bare øge din boligs værdi en lille smule, er det jo alle pengene værd. Især nu hvor du tit kan få fiber gratis installeret og til nogenlunde den samme pris, som du kan få mange andre typer bredbånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.